Paddle & Paint

Alla kan paddla.

Alla kan måla.

Detta tror vi på och i vårt unika koncept kan du testa att både paddla kajak och måla! 

Vad är Paddle & Paint?


Har du någonsin drömt om att fånga ett ögonblick? Paddla med oss i den förtrollande skärgården och fånga ögonblicket med pensel och färg!


Vi på Paddle & Paint älskar kajakpaddling och att måla. Det vill vi dela med dig i det här nya och unika konceptet. Tillsammans med oss tar du dig ut i kajak och paddlar till en ö eller en strand där du kommer att lära dig grunderna i akvarellmålning. Oberoende om du har paddlat innan eller är helt nybörjare eller om du har målat innan eller inte, dagen kommer bli en helt fantastisk upplevelse och vi kommer anpassa den efter dina kunskaper i både kajakpaddling och akvarellmålning. 
Vi avslutar målningskursen med fika och sedan paddlar vi hem till Stocken igen. Självklart tar du med dig ditt nya konstverk och all konstmaterial hem! 

UppläggDatum: Mai & Juni 2022**

Tid: kl. 10 - 17

Plats: Bohus Kayak i Stocken, Orust


kl. 10.00

Samling vid kajakboden, förberedelse av kajakerna och utrustningen, paddelinstruktioner och moment vid kartan för dagsupplägg


kl. 11.00

Paddling till strand eller ö runt Stocken, Gullholmen eller Stora Härmanö
(OBS - vi anpassar alltid paddlingen efter rådande väderförhållanden)


kl. 12.30 

Lunchpaus

(ta med dig egen lunch, eventuellt går det att anordna lunch i Gullholmen eller på Stockens Camping)


kl. 13.30

Målningskurs i akvarell


kl. 15.30

Fikapaus


kl. 16.00 

Paddling tillbaka till Stocken


kl. 17.00

Gemensam slutsats och tid för frågorMin antal deltagare: 1 person***
Max antal deltagare: 8 personer

Pris: 2.895 SEK

Allt detta ingår i priset 

Kajak samt all utrustning, instruktioner och guidning, målningskurs i två timmar, konstmaterial (akvarellfärger av hög kvalitet i praktisk låda, penslar, små glas för vatten, akvarellblock) och fika

*upplägget/tiderna är ungefärliga och anpassas alltid efter rådande väderförhållanden
**Exakta datum bestämms i vår 2022. Om ni är en egen grupp kan vi även anordna fler datum. Gör ett förslag på datum och antal personer så återkommer vi!

***vårt mål är att alltid genomföra alla aktiviteter så att våra kunder kan lita på oss. Om du är den enda som bokat kommer vi att kontakta dig för att höra om du fortfarande vill delta eller om du vill flytta det till ett annat datum med fler deltagare.

VI PÅ PADDLE & PAINT


läs mer om vem du kommer träffa när du följer med på Paddle&Paint

Barbara

Bergljót Bergveig Nentwig

"Konstexperten"

Barbara har inte bara ett stort intresse för konst, måleri och hantverk - hon är också utbildad konst- och slöjdlärare. Förutom att hon arbetar som lärare, har Barbara också ett eget företag där hon bland annat arbetar med konst- och pedagogisk forskning.


Hos Paddle & Paint är hon ansvarig för den konstnärliga delen av projektet och hjälper dig gärna och svarar på alla frågor som du kan tänkas ha.

Annika

Madita Maug

"Kajaknörden"

Om inte du träffar Annika i kajak ute på havet, så träffar du henne på land där hon hyr ut kajaker, ger instruktioner och med glädje delar sin kunskap om kajakpaddling med dig. Hon har jobbat för Bohus Kayak i 5 år och är ansvarig för uthyrning, kurser och försäljning.


Hos Paddle & Paint kommer det bli Annika som hjälper dig att ta dina kanske första paddeltag, guidar dig genom Orusts vackra skärgård och svarar på alla frågor du har om kajakpaddling. 

Den perfekta avslutningen på sommaren. På havet. Förevigad med pensel och färg.

Är du med?